Usluga grafičkog dizajna

Nudimo širok spektar marketinških, dizajnerskih i razvojnih usluga u poboljšanju vašeg biznisa. Usluge grafičkog dizajna prepustite našem timu za uspešan brend.

Atraktivan dizajn vašeg identiteta je ujedno i promocija vaše firme, njenih proizvoda i usluga ili vaša lična reklama. Ulaganje u vizuelni identitet vašeg preduzeća ili proizvoda je jednokratna, ali dugoročna investicija koja gradi uspešan imidž i razvija njen brend.

Dizajn za društvene mreže
Za svaku kompaniju ili organizaciju, vrlo je korisno da bude prisutna na društvenim mrežama kao što su Facebook, YouTube, Twitter, Instagram itd. jer su društvene mreže sjajan način promovisanja Vaših proizvoda i usluga.

Vaši klijenti svakodnevno provode sate i sate na internetu, a za komunikaciju sa njima potrebna Vam je dobro dizajnirana stranica. Naši dizajneri su eksperti za najnovije trendove i oni će stvoriti savršenu stranicu na društvenoj mreži koja će Vam pomoći da privučete što više korisnika.

Grafički dizajn društvenih mreža sastoji se u kreativnom dizajnu svake stranice (Facebook, Tvitter, YouTube, Instagram…) kreiranjem i postavljanjem grafičkih i vizuelnih elemenata u skladu sa Vašom grafičkom kartom, uz poštovanje tehničkih zahteva (format, optimizovani prikaz za tablete i pametne telefone). Grafički elementi uključuju, na primer, kreiranje cover slike, banera i pozadina, kao i grafičku personalizaciju stranica.

Želite kreirati ili izmeniti dizajn Vaših stranica na društvenim mrežama? Kontaktirajte naš tim! Poboljšajte imidž Vašeg brenda pomoću jedinstvenog dizajna Vaših stranica na društvenim mrežama!

Izrada vizuelnog identiteta

Vizuelni identitet je osnovno sredstvo prepoznavanja vašeg brenda i prvi element koji vas izdvaja od konkurencije i ostalih faktora na tržištu. On je odlučujući faktor pri opredeljivanju vaših sadašnjih i potencijalnih klijenata/kupaca za vaš brend.

Cene izrade variraju od klijenta do klijenta u zavisnosti od želja i količine idejnih rešenja. Zato nas slobodno kontaktirajte da bi napravili finansijsku konstrukciju samo za Vas.

POGLEDAJTE UZORKE NAŠIH RADOVA

Da li ste pogledali naše ponude?

Fotografisanje Snimanje videa Montaža videa