O nama

Jezero Palić (Ženski štrand) - klik na fotografiju za uvećanje

Osnovne informacije

FLY studio predstavlja tim mladih, kreativnih i ambicioznih stručnjaka, koji raspolažu potrebnim znanjima i posvećeno rade na svakom svom projektu kako bi na idealan način odgovorili na Vaše potrebe i doprineli razvoju Vašeg projekta.
Naš tim specijalizovanih stručnjaka iz oblasti fotografije, videa, video produkcije će Vam pomoći u ostvarenju vaših želja, zabeležićemo Vaše trenutke na najsavremeniji način.
O našoj stručnosti govori sertifikat izdat od "IT Academy (Cambridge International School)", smer: Design and Multimedia Department, specijalnost: Adobe Certified Associate. Osim toga naš montažer ima iskustvo višegodišnjeg rada na poslovima montaže na lokalnoj TV. Garancije kvaliteta uz Vašu saradnju na obostrano zadovoljstvo biće zabeležene najsavremenijom opremom.

Ovaj mladi tim ljudi iz oblasti IT sektora vrši snimanja i fotografisanja iz vazduha najsavremenijom letelicom na daljinsko upravljanje. Naša letelica može da leti do 150m u visinu i nekoliko kilometara u širinu, što pruža izuzetno širok spektar uglova odakle možemo načiniti fenomenalne kadrove. U toku leta možete imati uvid u to šta letelica/kamera snima i upućivati snimatelja u ono šta je bitno da se snimi, kako bi bilo više korisnog materijala za vas i celokupan projekat. Po završetku angažovanja, možemo uraditi montažu i dodatnu obradu snimka/fotografija, što daje mogućnost celokupnog uključivanja našeg tima na putu do vašeg uspeha.

FLY studio legalno posluje

FLY studio ispunjava sve uslove za legalno korišćenje bespilotnih letelica. Posedujemo odobrenje izdato od Direktorata civilnog vazduhoplovstva, a imamo i neophodno letačko iskustvo sa bespilotnim letelicama.


Potvrda direktorata civilnog vazduhoplovstva