Ponuda usluge

Vinarija "Zvonko Bogdan" - Za uvećanje kliknite na fotografiju

Snimanje iz vazduha uz pomoć bespilotne letelice nudi neograničene mogućnosti. Bespilotne letelice (dronovi) se mogu koristiti za privredne, naučne, obrazovne, sportske, reklamne, komercijalne, bezbednosne, informativne, nadzorne i druge svrhe.

Šta snimamo?

Najvažnija je Vaša ideja, a našom bespilotnom letelicom ćemo realizovati sve ono što vama bude potrebno. Praksa pokazuje da su snimanja veoma korisna za turističke agencije, agencije za nekretnine i marketinške agencije. Snimaju se kuće, vile, etno salaši, restorani, hoteli, vinarije, vinogradi, proizvodne hale. Snimaju se mesta okupljanja većeg broja građana, sportski susreti, koncerti, razne manifestacije i događaji.
Fotografije po vašoj želji izrađujemo na platnu. Štampaju se u dimenziji po vašoj želji. Rok izrade je 3 radna dana. Idealne su kao poklon i za ukras na zidu. Klik na malu sliku da je uveličate.

Oprema?

Upotrebljavamo dron marke DJI Phantom 4, koji je po međunarodnim anketama dron sa najboljim performansama u kategoriji dronova sa kamerom. Snimanje videa i fotografija iz vazduha vršimo najsavremenijom kamerom koja radi u 4K režimu. Snimci načinjeni 4K Ultra HD video kamerom deluju veoma impresivno i na najvećim ekranima.
Phantom 4 poseduje dva optička senzora koji su smešteni iznad prednjih "nogu" letelice. Senzori prave volumetrijsku mapu okruženja što dronu omogućava da uz pomoć sopstvenog računara "vidi" prepreke i potencijalne opasnosti po bezbednost leta, čime se smanjuje mogućnost od sudara ili pada letelice.

Tehničke karakteristike drona DJI Phantom 4:

➽ Kontrola sistema: ❖ Daljinski upravljač + Phone/Tablet
➽ Kompatibilnost sa GPS: ❖ Da
➽ Primena: ❖ Snimanje fotografija i filmova
➽ Maksimalno vreme leta: ❖ 28 minuta
➽ Operativni domet: ❖ 5.000 metara
➽ Težina drona: ❖ 1.380 grama
➽ Nosivost: ❖ 462 grama
➽ Maksimalna brzina ❖ 20 m/s
➽ Maksimalna visina leta: ❖ 6.000 m *(nadmorska visina, a ne visina od tla)
➽ Maksimalna brzina uspona: ❖ 6 m/s
➽ Maksimalna brzina silaza: ❖ 4 m/s
➽ Minimalna radna temperatura: ❖ 0°C
➽ Maksimalna radna temperatura: ❖ 40 °C
➽ Maksimalno vizuelno poziciranje visine: ❖ 10 metara *(U zatvorenom prostoru i bez GPS signala.)

Da li ste pogledali naše ponude?

Fotografisanje Snimanje videa Montaža videa